PROGRAM ZA FRIZURE

Najbolji i najbrži korak za vaš novi look!

Programi za pravljenje frizura su zadnjih godina pravi hit u svetu.

Mnogi od vas su se javljali i interesovali se da im preporučimo neki dobar program za frizure.

Za sve vas koji želite novi i trendi look, a nemate ideju, odnosno ne znate kako će vam neka frizura stajati, odlučili smo da vam predstavimo najpopularniji svetski online program, koji svakodnevno koriste hiljade ljudi.

Najpopularniji program za frizure - HairStyler

Pre nego što vam detaljno predstavimo njegove mogućnosti, treba napomenuti da ovaj program za frizure nije jedan od besplatnih. Većina će se zapitati zašto da plaća nešto što ima i besplatno. Videćete zašto.

Imajte na umu da je njegova cena od 15$ (12 EUR) za 3 meseca korišćenja i više nego povoljna, jer vas toliko koštaju recimo 3 feniranja ili šišanja, kao i da za te pare jedva da možete jednom da se ofarbate. A šta kad prekasno saznate da vam ta frizura ili nijansa boje i pramenova uopšte ne stoji?

Šta vam sve nudi HairStyler-ov program za pravljenje frizura?

  • Izbor preko 1.000 najmodernijih frizura podeljenih po raznim kategorijama (dužina, tip kose...), koje možete isprobati na neograničenom broju vaših fotografija.

  • Izbor 50 nijansi boja i 35 nijansi pramenova.

  • Veliki izbor najnovijih frizura poznatih, koje se stalno obnavljaju, a koje vi možete na sebi isprobati.

  • Mogućnost isprobavanja raznih nijansi ruževa i sjajeva za usne uz odabranu frizuru (Extras).

  • Vaš novi look možete odštampati ili poslati prijateljici.

  • A možete ga i dodati na Facebook ili u posebnu HairStyler-ovu bazu i na taj način dobijati ocene i komentare vašeg novog izgleda.

  • Imate i mogućnost profesionalne konsultacije kako da izaberete za vas idealnu frizuru.

  • Za većinu frizura postoji i detaljno objašnjenje, korak po korak, kako da ih sami napravite (Styling Steps).

  • Za svaku odabranu frizuru možete videti kom obliku lica pristaje, koliko vremena i šta vam je sve potrebno da je napravite.

  • I naravno, plaćanje karticama je potpuno sigurno, uz 100% garanciju vraćanja novca ukoliko ne budete zadovoljni.

Na ovoj stranici se nalazi demo verzija ovog programa, koja je besplatna, ali i mogućnosti su ograničene. Imate mali izbor frizura i nemate mogućnost da učitate vašu sliku. Ali svakako je dovoljno da se detaljno upoznate sa programom, a za pristup kompletnom sadržaju morate da se pretplatite.

Igrajte se i uživajte!


Ako se još uvek dvoumite da li da se pretplatite, imajte na umu da za malo novca, između ostalog, dobijate 3 meseca neograničenog isprobavanja najmodernijih frizura, što je i više nego dovoljno vremena da probate sve moguće kombinacije i sačuvate ili odštampate one najbolje za vas. To će vam, pre ili kasnije, prilikom odlaska kod frizera uštedeti mnogo vremena, novca i nerviranja.

* Kada budete pokušali da koristite neke opcije koje nisu dostupne u demo verziji ovog programa, otvoriće vam se polje za registraciju. Ukoliko samo želite da nastavite sa isprobavanjem programa kliknite na "Cancel" u donjem desnom uglu i nastavite da se igrate.

* Naravno, ukoliko želite da se pretplatite na ovaj sjajni program za frizure kliknite na "Sign up".


FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.