PREPARATI ZA KOSU

A koji su najbolji za VAŠU kosu?

Većina nas je lično iskusila da preparati za kosu mogu biti i blagoslov i prokletstvo.

Ako ih koristite na pravi način mogu vam rešiti bezbroj problema i "situacija" sa kosom. Koristite ih nepravilno i za tren će se pretvoriti u vašu najgoru noćnu moru.

Najbolji Preparati za Kosu

Kako bi izbegli loša iskustva sa mnogobrojnim proizvodima ključno je da prvo dobro upoznate vašu kosu.

Prilikom izbora preparata za kosu uvek morate imati na umu tip kose, njenu teksturu i trenutno stanje.

Takođe, bitno je da detaljno istražite koji to preparati za kosu najbolje odgovaraju zahtevima i potrebama vaših lokni.

Preparati za stilizovanje kose

Želite da ukrotite nemirne kovrdže? Ili da vašoj kosi dodate volumen? Hteli bi da postignete teksturu na krajevima? Ili pak da "privolite" vaše lokne da budu ravne i glatke?

Za to će vam trebati određeni proizvod za stilizovanje. A koji je idealan za vašu kosu, odnosno stil koji želite da postignete, proverite u seriji članaka gde su detaljno predstavljeni svi najpoznatiji preparati za oblikovanje kose...


GEL ZA KOSU

Gel je svakako najkorišćeniji stilski preparat za kosu, a vi proverite da li je idealan za vašu kosu, kao i kako ga pravilno koristiti.

PENA ZA KOSU

Pena je bez dileme preparat koji će uvek biti u trendu. Ko ga može koristiti, šta se postiže i kako najlakše dobiti željene rezultate?

VOSAK ZA KOSU

Brojne su frizure za koje je vosak odličan izbor. Ovde saznajte odgovore na sva pitanja o ovom proizvodu, a tu su i korisni saveti, trikovi..

LAK ZA KOSU

Lakom možete napraviti, ali i dugo zadržati oblik frizure. A znate li i koje sve vrste postoje, kako ga odabrati i na pravi način koristiti?

A šta VI mislite o ovome što ste upravo pročitali?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.