NAJBOLJE MUŠKE FRIZURE

Budite drugačiji od većine, budite IN!

Gledajući muške frizure iz neko tako davne prošlosti i ove današnje teško je ne primetiti drastičan pomak u raznovrsnosti stilova.

Mnoge frizure koje su nekada bile rezervisane isključivo za žene sada su jednako popularne i na glavama suprotnog pola.

Danas muškarci svojoj frizuri pridaju mnogo više značaja nego pre. Možemo slobodno reći da im je frizura jednako važna kao i bilo šta drugo što utiče na njihov izgled, recimo kakve će cipele odabrati ili koju će košulju kupiti.

U našoj galeriji možete pogledati kakve muške frizure su u trendu, a u nastavku saznajte i kako ih pravilno odabrati.

Muške frizure • Galerija

Kliknite na frizuru za veću sliku

Najlepse muske frizureNajnovije muske frizure sa siskamaNajmodernije muske frizureMuske frizure za kratku kosuStepenaste frizure muskeModerne muske frizure katalogElegantna kratka muska frizuraModerne muske kratke frizure sa siskamaNove muske frizure galerijaNajlepse muske frizure okruglo liceStepenaste muske frizure duga kosaNajlepse muske duge frizureKovrdzave muske frizure za dugu kosuNajbolje muske frizure duge kose

Kako odabrati "pravu" mušku frizuru?

Odabir "prave" muške frizure može biti prilično težak zadatak, jer u obzir morate uzeti više faktora, odnosno morate si dati odgovore na neka pitanja:

  • Oblik lica - Frizura jednostavno mora da pristaje vašem obliku lica.

  • Održavanje - Koliko često ćete morati da se šišate da bi vam frizura uvek bila u savršenom izdanju?

  • Proizvodi / Budžet - Da li ste spremni da vašu frizuru stilizujete raznim proizvodima? Ovo za sobom povlači i pitanje da li ste spremni da trošite određenu količinu novca na te proizvode, kako bi uvek imali istu, kvalitetnu frizuru.

  • Oprema - Da li ste voljni da koristite recimo fen, kako bi vaša frizura uvek izgledala najbolje moguće.

  • Lični stil - Kakvu garderobu nosite i kako bi opisali vaš lični stil, jer i frizura mora u njega da se uklopi.

  • Posao - Da li je nova frizura dovoljno praktična za vaš posao?

Ovo izgleda kao prilično komplikovana lista, ali potrudite se, budite realni u vašim željama i mogućnostima i iskreni u odgovorima. I tek kad uzmete u obzir sve ove faktore tada se bacite na traženje i odabir nove frizure.

A kako naći inspiraciju za novu frizuru? Pa moderne muške frizure su svuda oko nas. Dovoljno je pogledati sve te brojne modne magazine ili frizure poznatih sportista, glumaca, a da ne pričamo o velikom broju online galerija, kao što je ova naša.

Veoma bitno je da kod frizera dođete sa idejom, a idealno bi bilo i sa slikom željene frizure, jer koji je bolji način da mu objasnite šta želite, od toga da mu pokažete već gotovu frizuru. Čak i ako to nije identično onom što želite ili vaš model ima drugačiju teksturu/gustinu kose, slika svakako predstavlja odličnu polaznu tačku za dobru komunikaciju sa frizerom.

I imajte na umu da ćete možda morati da puštate kosu neko vreme, kako bi imali dovoljno dužine da postignete željeni oblik. Ali to naravno ne treba da vam bude izgovor da hodate okolo sa gomilom neuredne kose na glavi.

Ono što se može primetiti je da izbor savršene frizure igra sve bitniju ulogu u životu muškaraca, a ne samo žena. I hvala Bogu na tome! Ali dok mnogi muškarci znaju tačno šta žele, drugima je potrebno dosta pomoći kako bi iz salona izašli srećni.

Muške frizure iz godine u godinu prolaze kroz razne transformacije. Pojavljuju se novi trendovi, i dok neki stilovi izlaze iz mode neke muške frizure su uvek manje ili više IN. I u tom moru oblika, dužina i boja stvarno nije lako odabrati.

Sada ste saznali neke bitne stvari koje vam u tome mogu pomoći, a kao poslednji savet zapamtite: čak i ako ne budete znali tačno šta želite, UVEK ćete znati šta ne želite!

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.