MARKETING

Frizure i Nega Kose spada među najposećenije sajtove na ovim prostorima, u svojoj tematskoj oblasti. Sajt iz meseca u mesec beleži konstantni rast, kako broja posetilaca, tako i broja pregledanih stranica.

Sajt trenutno broji oko 40.000 posetilaca mesečno i oko 200.000 pregledanih stranica, a bitno je naglasiti i da su od ukupnog broja čak oko 75% jedinstveni posetioci, što ga nesumnjivo čini sjajnim mestom za uspešno reklamiranje Vašeg biznisa.

Reklamni baneri

Oglašivačima nudimo dve pozicije reklamnih banera, a cena se formira prema broju prikaza.

Pozicije banera


Cenovnik oglašavanja

Dimenzije
banera
Vidljivost
banera
Broj prikaza
Cena po
prikazu
728x90
Sve stranice
do 100.000
0.09 din.
100.000 - 200.000
0.07 din.
više od 200.000
0.05 din.
200x200
Sve stranice
do 100.000
0.07 din.
100.000 - 200.000
0.05 din.
više od 200.000
0.03 din.

* U cene nije uračunat PDV.

Banere je moguće zakupiti sa punim prikazom, odnosno određenim brojem prikaza, u rotaciji sa drugim banerima.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti preko KONTAKT FORME.


Prezentujte vaš frizerski ili salon lepote

Frizure i Nega Kose je sajt tematski vezan isključivo za frizure i kosu i u toj oblasti spada u najposećenije sajtove na ovim prostorima.

I zato je ovo idealna opcija da detaljno predstavite Vaš frizerski, kozmetički ili salon lepote i usluge koje pružate. Ova prezentacija u potpunosti zamenjuje web sajt ukoliko ga nemate i idealan je (i izuzetno povoljan) način za početak Vašeg reklamiranja preko interneta.

Ukoliko već posedujete web sajt, pored predstavljanja Vašeg poslovanja, dobijate i link ka Vašem sajtu, sa tematski bliskog sajta, što je od izuzetnog značaja i u velikoj meri će poboljšati poziciju Vašeg sajta na Google-u, prilikom pretrage po ključnim rečima.

Šta obuhvata prezentacija?

Bukvalno sve bitno.

 • logotip salona
 • adresa
 • kontakt telefoni - do 3 telefona
 • web adresa - link ka Vašem sajtu
 • e-mail adresa
 • google mapa sa tačnim prikazom lokacije salona
 • tekst – možete staviti šta god želite. Predstavite istorijat Vašeg salona, sebe ili Vaš tim. Navedite usluge koje pružate, akcije, promocije, cenovnik, radno vreme, nagrade... Pohvalite se onim čime se ponosite.

 • slike – do 15 slika. Promovišite salon i slikovito. Objavite fotografije salona, frizura, usluga i preparata koje koristite.

 • video - 1 snimak. Sjajan način da predstavite salon, odnosno kvalitet usluga koje pružate.

 • komentari – posetioci sajta mogu da ostavljaju komentare i iznesu svoje utiske o Vašem salonu, ako su ga već posetili. Na taj način omogućena je promocija Vašeg salona i preko Facebook-a.

Cena prezentacije:

 • 5.000 din. za godinu dana
 • 3.000 din. za šest meseci

Ovde možete pogledati primere različitih prezentacija, a Vaša će biti urađena onako kako Vi zamislite, ukoliko to želite. Prezentacije su dostupne sa glavnog menija, klikom na "Frizerski, Kozmetički i Saloni Lepote".

-----------------------------------------------------------------------

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ovih ponuda ili imate bilo kakvo pitanje ili predlog o eventualnoj poslovnoj saradnji, slobodno nam se obratite preko KONTAKT FORME.

Redakcija

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.