MODERNE KRATKE FRIZURE 2016

14 frizura za život u trendu

Da li ste spremne da (i) ove godine nosite kratko? Želite li da saznate kako izgledaju najmodernije kratke frizure 2016. godine? Ne idite nigde, na pravom ste mestu!

Iz kratke kose prosto zrači samopouzdanje, hrabrost, individualnost i stil, i ona predstavlja konstantan izvor inspiracije.

Stoga se i svake godine pojavljuju kako potpuno novi stilovi, tako i najrazličitije varijacije onih klasičnih (pixie, bob...). Izbor je velik.

Pa, da počnemo onda sa odabirom vaše nove trendi kratke frizure...

Najlepše kratke frizure za 2016. • Galerija

Moderne Kratke Frizure 2016

Dok veo od gustih punijih šiški zauzima centralni deo, zanosne lokne opušteno plešu sa strana, i ovu atraktivnu frizuru jednostavno je nemoguće ne primetiti.

Kratke Frizure 2016

Za život u trendu! Ovaj vatreno crveni stil savršeno izvajanih i definisanih slojeva veoma brzo se svrstao u najpoželjnije kratke frizure za ovu godinu.

Frizure 2016

I dok se ovako podignuta kosa, sjajnog mega volumena, opire gravitaciji, oblik koji čini podiže lestvicu do tačke koja nesumnjivo predstavlja stil visoke mode.

Moderne Kratke Frizure za 2016

Duboki, tamni i potpuno božanstven, ovaj zanosni look savršen je primer studije kako se nosi kratki, sexy, besprekorno urađen stil.

Kratka Kosa 2016

Još jedan sexy look koji svojom pojavom bukvalno provocira čula, sa nestvarno zanimljivim pramenovima koji padaju preko lica privlačući pažnju na oči.

Frizure Kratka Kosa 2016

Dugačke šiške pod uglom koje padaju preko obrve savršeno ističu bogatu zlatno-bakarnu nijansu, dodajući ovom stilu kontrast i formu.

Moderne Frizure za 2016

Savršeno oblikovani slojevi usmereni prema napred, prateći oblik lica, čine sjajan primer šarmantne kratke frizure za 2016. koja drsko prkosi godinama.

Frizure Kratke 2016

Perfektno ošišano i sexy, kako to već pixie može da bude, uz modernu srebrnastu nijansu kao savršen dodatak boji tena ovog modela.

Kratke Frizure za 2016

Kestenjasta boja pomešana sa crvenkastom nijansom daje dubinu ovom asimetričnom stilu, koji se može pohvaliti sexy pramenovima i kratkim šiškama.

Najnovije Frizure 2016

Predivne, seksepilne kovrdže, smeštene na gornjem delu frizure, prosto mole da se poigrate sa njima sve koji žele da postignu ovakav senzualni stil.

Frizure za Kratku Kosu 2016

Volumenasti slojevi na vrhu frizure pružaju efekat "vetra u kosi" i sa kratkim šiškama daju definiciju ovoj prelepoj frizuri boje čokolade.

Nove Frizure 2016

Usudite se da postanete plavuša! Ova platinasto-plava nijansa nosi sa sobom "vau efekat" koji je jednako pogodan kako za dan, tako i za noćne aktivnosti.

Kratke Frizure 2016 Slike

Ova predivna, lagana i prozračna frizura podstaknuta je dinamičnom bojom, koja savršeno doprinosi živahnosti slojevitih pramenovima.

Kratke Frizure 2016 Zenske

Razbarušeni, neuredni pramenovi boje tamne čokolade idealno uklapaju sofisticiranost sa jedne i seksepil sa druge strane.

Foto: LatestHairstyles

U moru oblika i boja svakako je teško odlučiti se. Da li vam treba još inspiracije?

U pomoć stižu najmodernije kratke i bob frizure, najlepše kratke frizure za 2015, kao i Top10 kratkih frizura za okruglo lice.

Nadamo se da su vam naši predlozi pomogli u odabiru vaše nove kratke frizure za 2016. godinu. A ako možda mislite da i niste pronašli baš idealnu za vas, uvek se možete poigrati sa nekim stilom koji vam se dopada i prilagoditi ga vašem karakteru i stilu života.

Jer upravo su to i glavne odlike kratkih frizura - raznovrsnost i prilagodljivost. Iskoristite to, trudite se da uvek izvučete maksimum iz vaše kratke kose, jer uz malo mašte i truda možete i vi biti trendsetter-ka, zašto da ne?

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.