MODERNE KRATKE FRIZURE 2015

14 trendi frizura za savršenu inspiraciju

Bilo da ste odlučili da ošišate dugu kosu ili jednostavno želite osveženje i tražite nove načine da stilizujete vašu kratku kosu - na pravom ste mestu!

Ne propustite da pogledate kako izgledaju najpopularnije kratke frizure 2015. godine, pogotovo ako ste onaj tip koji želi da je uvek u trendu.

Birajte od jedinstvenih pixie frizura do asimetričnih bobova, od ravno stilizovanih do savršeno teksturisanih. Pronađite inspiraciju u najraznovrsnijim oblicima i supermodernim tonovima.

Dakle... da li ste spremni za odabir vaše nove moderne kratke frizure za 2015?

Najlepše kratke frizure za 2015. • Galerija

Moderne Kratke Frizure 2015

Na vrhu isprepleteni, a sa prednje strane slojevi su špicasto stilizovani, što posebnu pažnju privlači na oči, dok se odvažna boja slaže sa tonom kože.

Kratke Frizure 2015

Raspoloženi za flert? Sjajna tekstura, fenomenalna pesak plava nijansa i seksi kose šiške svrstavaju ovaj pixie u najpoželjnije kratke frizure 2015. godine.

Frizure 2015

Ovaj prelepi moderni bob karakterišu asimetrično stilizovane strane, a sa kestenjasto braon tonovima on prosto zrači seksepilom i poziva na zabavu.

Moderne Kratke Frizure za 2015

Besprekorna tekstura i "neuredno" stilizovani slojevi savršeno opisuju ovaj pixie, sa kojim ćete definitvno izaći iz svih klišea vezanih za kratke frizure.

Kratka Kosa 2015

Pokažite svima svoj urbani modni stav! Razbarušeni, čupavi pramenovi definišu ovaj uzbudljivi i atraktivni stil, koji odiše mladalačkom energijom i zabavom.

Frizure Kratka Kosa 2015

Da li ste spremni za "akciju od sumraka do svitanja"? Ovo je savršena frizura za party devojke koje vole da pomeraju granice i postavlju trendove.

Frizure Kratke 2015

Savršen volumen na vrhu i avangardne šiške glavne su karakteristike ove drske, ali i moderno sofisticirane kratke frizure za 2015. godinu.

Moderne Frizure za 2015

Za utisak nežnosti i senzualnosti, koje izbijaju iz ovog glamuroznog boba, zaslužna je savršeno glatka plava kosa blago teksturisanih krajeva.

Kratke Frizure za 2015

Fantastičan kontrast izrazito kratkih strana i dužih slojeva na vrhu zaslužan je za ovaj moderni srebrnasti stil, koji zrači pozitivnom energijom i seksepilom.

Nove Frizure 2015

Ko može odoleti čokoladnim braon tonovima ove veoma interesantne kratke frizure urađene u retro fazonu, ali sa izrazito modernim pristupom.

Frizure za Kratku Kosu 2015

Punije šiške i ekstravagantni okruglasti oblik sjajno se slažu sa duguljastim licima, dok fenomenalna bakarna boja samo doprinosi atraktivnosti ovog stila.

Najnovije Frizure 2015

Blago neuredni slojevi i dugačke dijagonalne šiške, u kombinaciji sa energičnom crvenom bojom, sjajan su način da ostavite snažan utisak.

Kratke Frizure 2015 Slike

Trešnja crvena nijansa savršeno ističe urbani stil sa veoma kratkim stranama, koje se na vrhu pretvaraju u vatrene talase teksture i uzbuđenja.

Kratke Frizure 2015 Zenske

Ovakav pixie, idealno ošišan i oblikovan, uvek će biti u trendu. Iskoristite platinastu nijansu da privučete pažnju i istaknete sve atribute vašeg lica.

Foto: LatestHairstyles

Pa, da li ste se već odlučili za vašu novu kratku frizuru? Želite još inspiracije?

Zavirite u galerije najmodernijih kratkih i paž frizura, najlepših kratkih frizura za 2016, kao i naš izbor Top10 kratkih frizura za okruglo lice.

U nadi da su vam ove galerije pomogle u odabiru vaše idealne kratke frizure za 2015. uvek imajte na umu da je kratka kosa izuzetno prilagodljiva i zahvalna za igru sa volumenom i teksturom.

Zato se nemojte ustručavati da stil koji vam se sviđa prilagodite onako kako vam više odgovara. I menjajte ga sa vremena na vreme, jer kratke frizure su idealne za to.

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.