RAZMIŠLJATE O ONLINE KUPOVINI KOZMETIKE, ŠMINKE, PARFEMA, ALI...

Rešite zauvek SVE vaše dileme i sumnje!

Online kupovina je u svetu zastupljena u daleko većoj meri nego kod nas, ali i taj odnos se polako menja. Najveći razlog za to je nepoverenje ljudi prema plaćanju karticama na internetu, ali i strah da li će i šta uopšte dobiti od onog što su platili.

Mnogi od vas su se javljali i interesovali se za online kupovinu preparata za kosu i ostale kozmetike.

Naravno najviše vas je zanimalo ko je u moru sajtova koji se bave prodajom i posredovanjem najpovoljniji i najkvalitetniji i ko vas neće prevariti ni na koji način.

E pa za sve vas koji volite ili ćete tek da zavolite :) online kupovinu predstavljamo najboljeg i najpouzdanijeg od njih...

StrawberryNET.com, na ovim prostorima poznatiji kao "Jagodica", je svetski lider u online prodaji i distribuciji snižene originalne kozmetike za negu kose, lica i tela, parfema i šminke gotovo svih dizajnera i svetski poznatih brendova.

A evo i zašto...

 • Cene niže i do 60% od regularnih maloprodajnih cena;

 • Dodatnih do 5% popusta na kupovinu više proizvoda;

 • Dodatnih do 10% popusta sa svakom sledećom narudžbom;

 • Besplatna isporuka u celom svetu kompletne kozmetike za kosu, lice i telo, kao i za šminku (samo se za parfeme plaćaju troškovi isporuke od 10%, ali maksimalno 15$);

 • Za prvu kupovinu, veću od 25$, dobijate prigodan poklon u vidu srebrnog lančića, narukvice, sjaja...

 • Više od 20.000 originalnih proizvoda, više od 300 brendova;

 • Plaćanje svim poznatijim kreditnim karticama i servisima (uz potpunu sigurnost), kao i karticama namenjenim za plaćanje preko interneta;

 • Rok isporuke je 4-6 dana za glavne gradove, a 7-10 dana za ostale (može se desiti da zbog (ne)ažurnosti poštanskih službi čekate i do max 20 dana);

  Posebno vas je interesovalo da li se i koliko plaća carina...

 • Ukoliko vam se desi da vam bude naplaćena carina (što se desi veoma retko i prilično je nejasno od čega to zavisi), StrawberryNET će vam, nakon što im dostavite dokaz (mail-om, faksom ili poštom) o plaćenoj carini, refundirati kompletan iznos.

Ostale pogodnosti...

 • Besplatno ukrasno pakovanje svih proizvoda;

 • Za ovo područje postoji verzija sajta na hrvatskom jeziku, koju odaberete prilikom prve posete sajtu (gornji desni ugao stranice), što naravno olakšava pregled sadržaja sajta.

I još jedna veoma bitna stvar. Ovo vam je i jedini način da nabavite mnoge vrhunske originalne proizvode kojih ovde nema u slobodnoj prodaji, naravno po drastično sniženim cenama.

Dakle drage i dragi moji, kartice u ruke, pa u šoping na StrawberryNET.com!

Podelite vaša iskustva sa online kupovinom

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.