MODERNE FRIZURE ZA DUGU KOSU

Duga kosa je modni stav! Pokažite svima vaš...

Duga kosa se oduvek smatrala jednim od simbola ženstvenosti i seksualnosti, a frizure za dugu kosu su vremenom prošle kroz razne transformacije.

Glavna odlika frizura za dugu kosu je njihova raznovrsnost i prilagodljivost situaciji. Jer bilo da se radi o svečanoj prilici, zabavi, proslavi mature ili večernjem izlasku u grad uvek ćete imati izbor od nekoliko sjajnih frizura.

Prelepe punđe, kovrdžave lokne ili elegantne pletenice, izaberite prema prilici i onome što ide uz vašu ličnost i stil života.

Krenuli ste u teretanu ili na trčanje? Žurite na kafu sa drugaricama, a niste stigli da operete kosu? Zavežite kosu u rep i spremni ste.

Frizure za dugu kosu • Galerija

Kliknite na frizuru za veću sliku

Frizure Pletenice za Dugu KosuJednostavne Frizure za Dugu KosuNove Frizure Duga KosaNove Frizure za Dugu KosuNajlepse Frizure Duga KosaModerne Frizure Duga KosaDuga Kosa Okruglo LiceSlike Frizura za Dugu KosuZenske Duge Frizure sa SiskamaModerne Duge FrizureKovrdzave Duge Frizure SlikeZenske Frizure Duga KosaTalasasta Duga Kosa FrizureZenske Frizure za Dugu KosuNove Frizure Duga KosaTalasaste Frizure Srednje Duge KoseFrizure Duga Kosa SlikeBob Frizure Duga KosaModerne Frizure za Dugu KosuModerne Duge FrizureDuge Frizure sa Siskama

Treba vam još ideja? Nema problema!

Pogledajte najnovije frizure za 2016, ali i najpopularnije iz 2014. i 2015, gde, između ostalih, možete pronaći i najnovije trendi frizure za dugu kosu.

Pod dugim frizurama podrazumevaju se sve dužine ispod lopatica, a dolaze nam u raznim oblicima i teksturama (ravne, talasaste, kovrdžave). A takođe, nebrojeni su načini na koje dugu kosu možete stilizovati.

Duga kosa je sjajan izbor i ako imate izuzetno bujnu i grubu kosu, jer ćete je na taj način, usled njene težine, lakše obuzdati i držati pod kontrolom.

Kako odabrati "pravu" dugu frizuru?

Izbor idealne frizure za dugu kosu može dodatno istaći vašu ženstvenost i učiniti da izgledate glamurozno sexy. A to za sobom povlači i ono čuveno “pitanje za milion dolara“: a koja je idealna za mene? To je ona zbog koje ćete biti zadovoljni, srećni i puni samopouzdanja, kad god se pogledate u ogledalu. To je ona sa kojom ćete mamiti uzdahe, gde god se pojavite.

To nam je svima jasno, ali kako je pravilno odabrati? Pa pre nego što krenete da pregledavate našu galeriju i odaberete onu koja vam se “najviše sviđa“ morate biti svesni da frizura koja nekom savršeno stoji na vama može izgledati očajno. Razni su faktori koji na to utiču, ali jedan je najbitniji i njega uvek uzmite u obzir kada birate frizuru. U pitanju je oblik lica i frizura koju želite jednostavno mora da mu pristaje (osim u baš retkim slučajevima).

A kao što smo već rekli na izbor prave frizure za dugu kosu utiču i druge stvari, a dugačka kosa, pored brojnih prednosti, ima i svojih mana. Zato, bilo da ste već odlučili ili još uvek razmišljate da pustite kosu, pogledajte šta sve morate da uzmete u obzir, kako vaš ogromni trud (a puštanje i negovanje duge kose to jeste) ne bi bio uzaludan.

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.