MODERNE FRIZURE 2017

A da li se ovde nalazi i savršena za Vas?

Da li ste i vi jedna od onih osoba koja voli da je uvek u trendu? E pa mi smo ih pratili za vas i odabrali najlepše frizure 2017. godine.

Ideja je bila da vam predstavimo najrazličitije stilove, dužine, boje, teksture... kako bi zadovoljili svačiji ukus.

Dakle ako vam treba inspiracija za promenu vašeg stila, ne tražite dalje!

Imajte na umu da su promene dobra stvar i da bi trebale da u vaš život unesu pozitivna osećanja. A nova frizura je svakako prva stvar za kojom posežemo kada želimo da se osećamo bolje i lepše.

Zadatak ove galerije je da vam taj izbor bude maksimalno olakšan...

Najlepše frizure za 2017. • Galerija

Frizure 2017

Uradite to dame! Ovom bobu dužine do brade dodajte dozu mističnosti pomoću dužih talasa koji prekrivaju jedno oko, naglašavajući tako vašu strastvenost.

Frizure 2017 Zenske

Volite talasaste frizure? Podelite kosu malo po strani, a blage lepršave kovrdže pustite da padaju uz lice, dodirujući nežno ramena, za divni romantični look.

Moderne Kratke Frizure za 2017

Osećate li se "plavo"? Ovaj pixie, zadivljujuće tamne nijanse pri korenu koja prelazi u ledeno-plave vrhove, prosto zrači mladalačkom energijom.

Zenske Frizure 2017

Stepenasti slojevi, koji uokviruju lice, u kombinaciji sa reckavim šiškama tik iznad očiju, daju ovom blistavom stilu poseban nežno zanimljivi element.

Trendi Frizure 2017

I dok su živahnost i energičnost ovog retro stila više nego primetni, ovaj trendi proleće/leto look definiše savršena kombinacija elemenata iz više perioda.

Frizure za Leto 2017

Beskrajno romantične i savršeno definisane kovrdže, sjajno naglašene prelepom zlatnom nijansom, čine idealan primer sexy trendi frizure za 2017.

Kratka Kosa 2017

Smelost i samopouzdanje veoma su izraženi u ovoj atraktivnoj kratkoj frizuri, koja je sjajan primer new-age stila za, recimo, elegantne večeri u gradu.

Moderne Frizure 2017

Debela zavesa od dugačkih ravnih šiški, u kombinaciji sa lelujavim bakarnim kovrdžama, prevazilazi trendove i daje ovom odvažnom stilu poseban pečat.

Frizure za 2017

Ovaj ravni bob sa šiškama tik iznad očiju i kosom do ramena prvo je perfektno oblikovan, a zatim je posebna dimenzija dodana vrlo suptilnim pramenovima.

Moderne Frizure za 2017

Kratko i drsko, glavne su odlike ove frizure, koja "moderno" stavlja u prvi plan, a raznolikost teksture i savršen balans dodatno ističu kompletan stil.

Kratke Frizure za 2017

Šiške su glavna zvezda ovog nadasve odvažnog, ali ipak sofisticiranog stila, sa kojim ćete definitivno ostaviti utisak za pamćenje gde god da se pojavite.

Nove Frizure 2017

Svoj "buntovnički" karatker izrazite ovim hrabrim stilom koga karakteriše izuzetan kontrast veoma kratko ošišanih strana i volumena na gornjem delu.

IN Frizure 2017

Raskošni i bujni talasi ovog zavodničkog stila komanduju našom pažnjom, dok mu prelepi pramenovi daju notu glamura i podižu ga na nivo savršene elegancije.

Najnovije Frizure 2017

I dok padaju iz razdeljka malo po strani, sexy kovrdže prelepe čokoladne nijanse savršeno se uklapaju sa očima iste boje, čineći tako ovaj stil prosto neodoljivim.

Foto: GlobalHair&FashionGroup

Kao što vidite stilova ima napretek, a na vama je da odaberete, ali i eventualno modifikujete i prilagodite ih “sebi“.

I nije zgorega ponoviti - uvek, ali uvek vodite računa da vaša nova frizura odgovara obliku vašeg lica. Jer i najlepša frizura na pogrešnom licu za rezultat ima lošu frizuru.

Dakle, da li ste pronašli ono što ste tražili? Ne? Ok, kao što rekosmo, ideja ima stvarno mnogo, zato...

Proverite obavezno i naš izbor najmodernijih frizura iz 2014, 2015. i 2016, najboljih kratkih iz 2015. i 2016, kao i specijalne galerije kratkih, dugih, poludugih i bob frizura, gde je svaka frizura predstavljena iz više uglova, što će vaš izbor učiniti lakšim i zanimljivijim.

Ako ste završili odabir nove frizure za 2017, na vama je da posetite frizera, a na nama još da vam pokažemo kako da vam frizura uvek bude u “top formi“ iliti kako pravilno negovati kosu.

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.