MODERNE FRIZURE 2016

Da li ste spremne za vaš novi trendi stil?

Svi znamo koliko je frizura bitna, jer ona je neizostavni deo našeg celokupnog stila. Dobro odabrana frizura donosi uživanje i dobar osećaj.

Ako želite da saznate kako izgledaju najlepše frizure za 2016. jednostavno nastavite sa čitanjem i pronađite onu koja najbolje opisuje vaš karakter i ličnost.

Frizeri širom sveta svakodnevno kreiraju nove stilove i zato je potrebno da i vi uradite vaš deo posla, kako bi odabrali onu "pravu".

Stoga predlažemo da krenete u potragu vaše nove i pre svega moderne frizure za ovu godinu.

Galerija koju vam predstavljamo je svakako pravo mesto za početak...

Najlepše frizure za 2016. • Galerija

Frizure 2016

Da li ste spremne za visoku modu? Sjajan volumen, podignuta kosa koja odvažno prkosi gravitaciji i superkratke strane čine stil koji to definitivno i jeste.

Frizure 2016 Zenske

Stepenasti talasi i fenomenalan spektar boja čine da ova relativno obična frizura izgleda kao stil superzvezda na kom će vam bez sumnje mnogi pozavideti.

Moderne Kratke Frizure za 2016

"Tamna zavodnica" je spremna! Dubok, asimetričan i atraktivan - ovo je savršeno urađen stil iz koga prosto sve pršti od seksepila i mladalačke energije.

Zenske Frizure 2016

Zabavna, energična i puna života najbolji je opis ove moderno oblikovane kratke frizure, dok se pepeljasto-plava boja savršeno uklapa u ovaj dinamični stil.

Trendi Frizure 2016

I dok su u prvom planu pune i ravne šiške, intenzivna kestenjasta nijansa dolazi kao šlag na tortu ovom mističnom stilu, koji jednostavno ostavlja bez daha.

Frizure za Leto 2016

Bež-plave šiške podignute i počešljane unazad nastavljaju da se elegantno spuštaju do ramena, čineći idealan primer trendi frizure za 2016.

Kratka Kosa 2016

Kod ovog stila dominiraju neverovatno interesantni pramenovi koji idu preko lica i privlače pažnju na oči, istovremeno ga čineći provokativnim i seksepilnim.

Moderne Frizure 2016

Duboki razdeljak sa strane i dugačke zaobljene šiške čine izuzetno atraktivnu dijagonalu koja savršeno uokviruje prelepe oči i visoke jagodice.

Frizure za 2016

Ovaj "stvoren za flert" bob može se pohvaliti šiškama na stranu tik iznad jagodice, dok je glavna atrakcija svakako prelepa vatreno-crvena nijansa kose.

Moderne Frizure za 2016

Ova frizura sjajno izvajanih slojeva ima nešto što je čini neodoljivo šarmantnom, dok je oblik i definicija čine perfektnom kako za mlađe, tako i za starije dame.

Kratke Frizure za 2016

Asimetrično i sexy, pojačano predivnim miksom kestenjaste i crvene nijanse, bez sumnje predstavlja još jedan savršen primer supermoderne kratke frizure.

Nove Frizure 2016

Atraktivna, odvažna i spremna za flert - utisak je koji odaje ovaj stil. Jer šta to bolje mami uzdahe od platinasto-plave bombe koju ova frizura nosi sa sobom?

IN Frizure 2016

Padajući iz razdeljka, malo po strani, našom pažnjom komanduju volumenasti zlatni uvojci ovog zavodničkog stila, koji otvoreno flertuje sa našim čulima.

Najnovije Frizure 2016

Za senzualnost ove frizure zaslužne su naravno neodoljive sexy kovrdže, sjajnog volumena na vrhu, a koje vam pružaju mogućnost igranja sa varijacijama stila.

Foto: GlobalHair&FashionGroup

Verovale ili ne, mnogima najveći problem prilikom odabira frizure nije ideja, već strah od promene. Nemojte da vas to obeshrabri, jer promene su najčešće dobra stvar, a svrha im je da životu dodaju pozitivne vibracije.

Dakle, sad kad smo eliminisali strah, da li još uvek imate problem sa idejom za vaš sledeći odlazak u salon? Želite još?

Pogledajte najlepše trendi kratke frizure za 2016, ali i one iz 2015, zatim našu retrospektivu najpopularnijih frizura za 2015 i 2014, kao i galerije najmodernijih kratkih, dugih i bob frizura.

Ako ste sada pronašli idealnu frizuru za 2016. obavezno proverite da li će se ona slagati sa vašim oblikom lica, a za kraj se još posavetujete i sa vašim frizerom od poverenja.

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.