MODERNE FRIZURE 2015

14 "IN" frizura za savršenu promenu vašeg stila

Dosadila vam je stara frizura? Želite promenu, a nemate ideju? Dobrodošli na mesto gde ćete pronaći najmodernije i najlepše frizure 2015. godine. Bez muke saznajte šta je to u trendu, kakvi oblici i koji tonovi su najpopularniji.

I dok neke frizure nikad ne izlaze iz mode (bob frizure npr.), možemo reći da je ovo godina povratka u trend poludugih frizura.

Imajte na umu kada budete birali novu frizuru da ona treba da bude odraz vaše ličnosti i karaktera, ali i da se slaže sa oblikom vašeg lica.

A sada pogledajte kako izgledaju najnovije frizure za 2015. i ne bojte se da frizuru koja vam se svidi prilagodite, dajući joj lični pečat.

Najlepše frizure za 2015. • Galerija

Frizure 2015

Stilizovan pod uglom, sa predivnim svilenkastim kestenjastim sjajem, ovaj asimetrični bob se veoma brzo svrstao među najpoželjnije frizure 2015. godine.

Frizure 2015 Zenske

Ovaj bob "izmiksovan" je glatkim vlasima, koje se protežu od dubokog razdeljka sa strane, i prelepim kovrdžama koje karakterišu sjajan volumen i tekstura.

Moderne Kratke Frizure za 2015

Ovaj senzualni sexy pixie obiluje sjajnom teksturom i spretno izvajanim slojevima i bez dileme će učiniti da budete primećeni gde god se pojavite.

Zenske Frizure 2015

Iskažite svoju strast i energičnost ovim "opakim", izrazito slojevitim, sombre stilom, definisanog intrigantnim šiškama koje se prelivaju u lepršave talase.

Trendi Frizure 2015

Začinite svoj izgled ovom jedinstvenom frizurom punom života, kombinujući kraće pramenove koji uokviruju lice i duže koji štrče, odišući tako zabavom i energijom.

Frizure za Leto 2015

Ovaj upadljivi putersato-plavi stil izmiksovan je tanjim šiškama do očiju i dužinom do ramena i savršen je primer elegantne, ali i ozbiljne frizure za 2015.

Kratka Kosa 2015

Sjajno teksturisanim neurednim pramenovima sve je dozvoljeno - iskažite svoj modni stav uzbudljivim stilom, koji je jednako atraktivan, koliko i osvežavajuć.

Moderne Frizure 2015

Ofarbajte se u predivnu boju blistave trešnje, za atraktivni zavodnički izgled, i spojite to sa neobaveznim talasima, koji će stilu dodati savršeni volumen.

Frizure za 2015

Uz pomoć mnogo teksture, volumena i intrigantnih šiški zadajte vašem bobu udarac lepote i na najbolji način iskažite svoj šarm i zabavni karakter.

Moderne Frizure za 2015

"Savršeno" plave vlasi, dužine do brade, sa blago teksturisanim krajevima, ostavljaju fantastičan utisak, dodatno naglašavajući glamuroznost ovog stila.

Kratke Frizure za 2015

Ovaj funky srebrnasti look definisan je kontrastom superkratkih strana i dužih slojeva na vrhu, i bez sumnje je savršen primer sexy kratke frizure za 2015.

Nove Frizure 2015

Jednostavna, ali Interesantna i savršeno modernizovana retro kratka frizura, upotpunjena je prelepom čokoladnom braon bojom kojoj je teško odoleti.

IN Frizure 2015

Glatke, zdrave vlasi prelepe kestenjaste boje, savršeno stilizovane pod uglom, glavne su karakteristike ovog klasičnog stila sa modernim pečatom.

Najnovije Frizure 2015

Iskažite vaš modni stav energičnom crvenom nijansom i ukomponujte je sa razbarušenim slojevima i pod uglom nameštenim šiškama do brade.

Da li su vam ove frizure bile dovoljna inspiracija za vašu sledeću posetu frizeru? Želite još ideja?

Pogledajte najlepše trendi kratke frizure za 2016, one iz 2015, a zatim i naš izbor najboljih frizura za 2016, kao i galerije najmodernijih kratkih, dugih i bob frizura.

Izbor je velik i zato se nadamo da odabir vaše nove frizure za 2015. godinu neće biti ništa više do "slatka muka".

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.