MODERNE FRIZURE 2014

14 "VRUĆIH" frizura za '14

Ako vas zanima kako izgledaju moderne frizure za 2014. onda ste došli na pravo mesto! Ovde ćete pronaći frizure svih dužina i tekstura, sa fantastičnim kombinacijama tonova koji su ove godine u trendu.

A trendovi se menjaju svake godine, manje ili više. Novi stilovi dolaze, dok neki stari ostaju. Neki ponovo ulaze u modu, dok drugi postaju OUT.

Pratili smo šta su nam za ovu sezonu pripremali neki od najboljih svetskih stilista i napravili izbor za koji verujemo da će zadovoljiti i najprefinjenije ukuse.

Zato pogledajte šta smo vam spremili i bez straha napravite promenu koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Najlepše frizure za 2014. • Galerija

Frizure 2014

Definisana geometrijskim šišanjem i pojačana energičnom bojom višnje, ova frizura sjajan je primer dinamične i moderne frizure za 2014. godinu.

Frizure 2014 Zenske

Vašu sklonost ka "opakom" stilu naglasite ombre pramenovima, sjajno uklopljenim sa teksturisanim slojevima i savršeno intrigantnim šiškama.

Moderne Frizure za 2014

Prelepa čokoladna boja sa kestenjastim pramenovima, uz sjajne i zaglađene talasaste lokne, daju ovom trendi-retro stilu glamurozni efekat.

Frizure za Leto 2014

Šiške sklonjene u stranu, sa mnogo slojeva, glavne su karakteristike ove kratke frizure, koja nam donosi modernu varijantu svakodnevnog stila.

Kratke Frizure za 2014

Vanila-plave vlasi omogućavaju smelo padanje istanjenih šiški preko očiju i sa nesvakidašnjom strukturom krajeva čine sjajan primer moderne frizure za 2014.

Zenske Frizure 2014

Bogata volumenom, ova kratka frizura odiše prilagodljivošću, sa nepravilnim slojevima spremnim da u momentu budu namešteni prema želji i inspiraciji.

Trendi Frizure 2014

Sa savršeno isprepletenim loknama čokoladnih i karamel tonova ova frizura služi nam kao podsetnik da je uvek zabavno biti devojka sa kovrdžama.

Moderne Frizure 2014

Oštro teksturisani krajevi donose dramatičnost ovom uglađenom bobu sa mnogobrojnim zlatno-braon tonovima, ističući zanosne oči ovog modela.

Frizure za 2014

Ova kratka teksturisana frizura prkosi gravitaciji, a dodatno je naglašena bojom burgundca, koja daje poseban akcenat ovom ekstravagantnom stilu.

Najnovije Frizure 2014

Iskažite vašu samouverenost i šarm sa tamno-kestenjastim tonovima, koji ističu vaše atribute i čine sjajnu osnovu za stilizovanje ovog asimetričnog boba.

Moderne Kratke Frizure za 2014

Šiške sklonjene u stranu i vrlo kratko ošišane strane pažnju privlače na oči i usne, dok takođe definišu i konture oblika lica.

Nove Frizure 2014

Raskošne kovrdže počešljane su u stranu i doterane do apsolutne perfekcije, dajući nam savršen primer nežne i romantične frizure za 2014.

IN Frizure 2014

Ove fenomenalne bakarne lokne definitivno su u stanju da zapale vatru svojim blistavim koloritom i svilenkasto glatkim talasima.

Kratka Kosa 2014

Sa ovako precizno izvajanim slojevima punim pokreta svima ćete pokazati svoj modni stav, dok ćete sa sjajnom platinastom bojom otići i korak dalje.

Nadamo se da ste uživali i uspeli da pronađete inspiraciju za vaš sledeći odlazak u salon.

Za još sjajnih ideja pogledajte i najnovije frizure za 2016. godinu, ali i one najlepše iz 2015, kao i naše galerije najmodernijih kratkih, dugih i bob frizura. Izbor je raznovrsan, dok vaša nova frizura čeka da je odaberete.

A šta VI mislite o ovim frizurama?

FACEBOOK

NEWSLETTER

Prijavite se za redovna obaveštenja o novim sadržajima na sajtu.